fbpx
logo
X
Back

Acreditări

2024 – ”Omni Yoga School” a devenit ”Omni Yoga Academy”

 

2023 – ”Grand Master of Meditation”, International Meditation Alliance by Swami Vidyanand

 

2023 – ”Zhong Yuan QiGong, Level I” cu Szabolcs Takács, Hungary

 

2022 – ”SoulVibes Coach”, cu Gabriella Vardai, Oradea, Romania

 

2021 – Acreditare YAI pentru ”Omni Yoga School”, Oradea, Romania

 

2017 – ”100 RYT, Ayurvedic Yoga Therapist” – NitaYoga Academy, Budapest, Hungary

 

2017 – ”KEY TO CREATIVE WORK” – Super Conscious Creation, Oradea, Romania

 

2017 – Fondator al „Omni Yoga and Lifestyle Studio”, Oradea, Romania

 

2016 – ”200 RYT – Hatha Yoga Teacher”– NitaYoga Academy, Budapest, Hungary

 

2016 – ”107 Hours – Nuad Bo Rarn – Thai Massage” – Sunshine Network Thailand, Budapest, Hungary

 

2016 – ”Swing Yoga and Flying Fitness Trainer” – Omni Gym, LLC, Chico, United States

 

2013 – ”100 RYT, Hatha Yoga Teacher” – Atma Center, Budapest, Hungary

 

Premii

 

2022 – Yoga Alliance International India Ambassador (Europe)

 

2021 – Golden Award pentru Most Trustworthy Company in Romania

Povestea Mea

Cel mai interesant lucru despre viață este nu știi niciodată o situație prostească sau uneori aparent nu atât de semnificativă te poate duce la cele mai interesante și uimitoare experiențe din viața ta. Și cu fiecare sfârșit de experiență ai ocazia te descoperi mai bine și ai acest sentiment permanent vrei mai mult, și mai mult.

 

Mi sa întâmplat la începutul anilor 20, când cercetam modalități de ami atenua durerile de spate, care, din păcate, au devenit parte din viața mea de zi cu zi. Am descoperit Flying yoga și miam cumpărat primul hamac în 2011 de la Anthony Cardenas, fondatorul OmniGym Yoga Swing, California, SUA, care mai târziu mia devenit mentor. Știind nu sunt singurul care se confruntă cu o astfel de problemă, am decis împărtășesc această experiență cu alții și miam fondat studioul Omni Gym„. Cu sprijinul mentorului meu, Tone, am început o colaborare cu OmniSwing, LLC, Movement Medicine, LLC, METTA Physical Therapy și am deschis o sucursală în Oradea, România, numită Omni Gym.

 

Budapesta, Ungaria a fost locul următoarelor mele studii și certificate, unde, în 2013, am absolvit Școala de yoga Atma Center„, școală recunoscută, acreditată de Yoga Alliance International. Aceasta a fost prima mea trezire care ma făcutschimb numele studioului meu din Omni Gym în Omni Yoga and Lifestyle Studio„, schimbând concentrarea spre yoga. În primii ani ai Omni Yoga Studio am avut parte de multe provocări, mai ales cunoștințele oamenilor despre yoga, în zona în care locuiesc, erau foarte limitate, de multe ori eronate sau inexistente. Dar dragostea mea pentru yoga a fost contagioasă și tot mai mulți oameni șiau deschis mințile și spiritele pentru a saluta practica yoga.

 

După obținerea diplomei de terapeut ayurvedic, am început cercetez pentru o clinică ayurvedică pentru a experimenta personal beneficiile. Am avut o experiență foarte emoționantă când am vizitat pentru prima dată Calendula, Clinica Ayurvedică din Ungaria (https://calendula.hu). Calendula a devenit familie și văzând autenticitatea clinicii, am invitat medici și alți reprezentanți ai clinicii la Oradea, România, unde am început promovez clinica și în timpul vizitelor lor multiple, oamenii au avut șansa de a primi diagnostice și, eventual, de a începe tratamente.

 

Dea lungul anilor am continuat studiez în străinătate (Ungaria, Finlanda, Canada, SUA, India) pentru autodezvoltare, ceea ce ma ajutat în efortul meu de a împărtăși această experiență frumoasă cu alți oameni. De asemenea, am dobândit perspicacitate în afaceri și am fost invitată fiu coach pentru viitorii antreprenori, parte a programului Erasmus pentru tineri antreprenori„, program fondat de Uniunea Europeană.

 

Experiențele mele de predare și mai ales călătoria mea în India mau făcut realizez sunt pregătită am propria mea școală de yoga pentru am simțit , prin experiența și cunoștințele dobândite atât de departe, îmi pot pune amprenta personală în modul de predare.

 

Satisfacția mea vine din faptul sunt utilă oamenilor: ajutândui în dezvoltarea personală, spirituală și profesională, ajutândui și depășească limitele pentru ași atinge obiectivele. Îmi place lucrez cu oamenii, deși nu este niciodată ușor. Învățarea și predarea în fiecare zi face simt am un rol important în viața oamenilor și, de asemenea, oamenii au un rol important în viața mea. Toată lumea caută acel ceva special care ne ajute facem față și facem față provocărilor vieții. Obținerea acreditării pentru Școala Omni Yoga a fost un mod de a aduce un omagiu tuturor mentorilor mei și mai ales familiei mele, care ma susținut mereu.

 

De când am primit titlul de ambasador al Yoga International Alliance India, simt am o responsabilitate mai mare în a împărtăși tuturor practicile și valorile autentice ale Yoga.

 

Toate studiile mele anterioare și cursurile de dezvoltare personală au contribuit la succesul Omni Yoga și Lifestyle Studio prin care aduc un plus de înțelepciune și pace oamenilor și lumii din jurul nostru.

 

Mulțumesc!

Namaste