fbpx
logoOMNI YOGA
X

Headstand Workshop

Statul în cap și în mâini în yoga (și variațiile acestora) reprezintă asanele cele mai provocatoare dar și cu cele mai multe beneficii fizice și psihice.

 

Din păcate, în timpul unei sesiuni de Hatha Yoga, aceste exerciții nu se pot aprofunda din cauza timpului limitat, de aceea m-am gândit că un workshop în acest scop poate oferi o bază puternică pentru cei care doresc să perfecționeze executarea acestor asane.

 

Workshopul durează două ore și este recomandat în special persoanelor care practică deja de o perioadă de timp (minim 6 luni de zile) yoga sau alte sporturi, deoarece efectuarea acestor asane necesită folosirea „core strenght-ului„.

 

Participanții vor avea ocazia să învețe beneficiile posturilor inverse, pregătirile necesare pentru o asană inversă, precum și exerciții alternative care îi vor ajuta să își perfecționeze posturile, folosind diferite accesorii (perete, blocuri, curele, hamac de yoga, de asemenea se va putea lucra și în pereche).

 

 

CONTRAINDICAȚII:

– hipo sau hipertensiune
– inflamații la nivelul capului
– răceală/gripă
– boli ai ochilor (conjunctivită, glaucom, boli ale retinei)
– hernie de disc cervicală, instabilitate segmentală la nivelul gâtului
– leziuni la nivelul gâtului
– boli ale inimii
– astm bronșic
– în timpul ciclului menstrual nu se execută posturi inverse

 

IMPORTANT:
Posturile inverse se execută mereu pe stomacul gol, așadar vă rog să nu consumați alimente timp de 3-4 ore înainte de curs.

 

Acest curs nu face parte din abonament. Taxa de participare este de 50 RON/persoană. Inregistrările se vor face pe www.omniyoga.ro/orar sau telefonic, +40 757 897 720 (Renata). Se vor lua în considerare doar rezervările înregistrate pe site sau telefonic. 

 

Ultima zi de înscriere este 04.12.2019. Workshop-ul se va ține cu minim 5 participanți. 

 

Echipamente necesare: apă, prosop și o pereche de șosete de culoare albă, îmbrăcăminte lejeră (maiou sau tricou mulat pe corp)

 

Vă aștept cu drag,

Renata Coznici