fbpx
logoOMNI YOGA
X
Back

Escape to tranquility

Pornește într-o nouă aventură prin yoga și meditație, o drumeție ghidată, un picnic, discuții interactive și multă distracție. Alătură-te nouă pentru relaxare, conexiune și revitalizare în mijlocul naturii.

Eveniment recurent toată vara!

Următoarea dată pentru drumeție este 30 IUNIE 2024.

Alătură-te nouă pentru o zi de reconectare cu natura și cu tine însuți la retreatul nostru special de yoga de o zi! Evenimentul include o drumeție ghidată prin peisaje pitorești, sesiuni revitalizante de yoga și meditație, un picnic sănătos și delicios, și discuții interactive în stil de masă rotundă.

 

Este o oportunitate perfectă de a te relaxa, de a te revigora și de a te conecta cu alți iubitori ai yoga într-un cadru natural și liniștit.

 

Programul zilei:

 

Acest eveniment este recurent pe toată perioada verii, astfel data, ora și locația se schimbă periodic. Pentru a afla următoarea dată, apasă butonul „Particip” sau contactează-ne pe numărul nostru de telefon.

 

Ce include:

 

🌿 Drumeție cu ghid: Explorează natura în compania unui ghid experimentat care te va conduce prin trasee spectaculoase și îți va dezvălui secretele locului.

 

🧘‍♂️ Practica de yoga și meditație: Sesiuni de yoga pentru toate nivelurile, menite să-ți îmbunătățească flexibilitatea și să-ți aducă echilibru și armonie. Nu uita să-ți aduci o salteluță de yoga, sau orice este confortabil pentru tine.

 

🍎 Picnic: Bucură-te de un prânz sănătos și delicios în mijlocul naturii. Participanții sunt rugați să-și aducă propriile gustări pentru picnic, pe care le vom savura împreună, alături de noi prieteni și colegi de practică.

 

🗣 Discuții interactive: Participă la sesiuni de discuții în stil de masă rotundă, unde vom explora teme legate de yoga, viața sănătoasă și dezvoltarea personală.

 

Beneficii:

 

  • Revitalizează-ți corpul și mintea prin yoga și meditație
  • Conectează-te cu natura și explorează peisaje uimitoare
  • Descoperă noi prietenii și împărtășește-ți experiențele într-un cadru prietenos și deschis
  • Bucură-te de o zi de relaxare și inspirație într-un mediu liniștit și energizant

 

Cum să te înscrii:

 

Pentru înscrieri și mai multe detalii, contactează-ne la +40 757 897 720, sau apasă butonul „Particip” și urmează pașii pentru înregistrare.

 

💰 Contribuție: 50 RON/pers

 

Te așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de această experiență deosebită!