fbpx
logoOMNI YOGA
X
Back

Te invităm la retreatul nostru de yoga și mindfulness, unde vei învăța cum să te relaxezi și să îți redescoperi bucuria și starea de bine.

Participând la acest retreat, vei învăța tehnici de mindfulness si respiratie pe care le vei putea aplica oricând ai nevoie, vei participa la mai multe sesiuni de yoga pentru a-ți îmbunătăți flexibilitatea și a te conecta profund cu tine însuți.

Yoga and Mindfulness Retreat 2024

Fie că ești un yoghin în devenire sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești flexibilitatea sau să înveți cum să te bucuri de natură și să fii prezent, ești binevenit să te alături retreatului nostru, fără judecăți, fără reguli stricte sau obiceiuri preconcepute – doar yoga și bună dispoziție.

 

Acest retreat este pentru toată lumea – începători, intermediari, avansați, vegani, vegetarieni, flexitarieni etc.

 

Hai la retreat pentru simplul motiv că meriți câteva zile numai pentru tine!

 

UNDE?

 

Din prima clipă în care pășești pe tărâmul nostru secret vei fi transpus într-o lume de poveste. Amplasat într-un loc magic, incercuit de 3 ape curgătoare și un lac, Viewtopia – The Secret Land sperăm ca o sa te fascineze încă de la prima ta intrare. Căsuțele noastre și atmosfera unică îți vor oferi o relaxare totală și o evadare într-o lume de poveste.

 

Ce este inclus?

 

·      Cazare 3 nopți

·      Toate mesele ( cina – joi seara, 3 mese vineri și sâmbătă, și micul dejun dumincă dimineața)

·      Cafea , ceai și racoritoare bio pe parcursul retreatului

·      4 sesiuni de yoga, meditație și 2 workshop-uri

·      Tehnici de mindfulness și respirație

·      Plus alte programe surpriză

 

Practicile de yoga și de meditație susțin faptul că atât compasiunea cât și bunătatea iubitoare sunt niște abilități – nu daruri cu care ne-am născut sau nu – și că fiecare dintre noi, fără excepție, le poate dezvolta și perfecționa pentru ca apoi să le integreze în viața cotidiană.

 

Eu sunt Dina Tuns ( Profesor Yoga 600 E-RYT) și am pornit în această călătorie, numită Viewtopia – The Secret Land, alături de soțul, Florin, cu un singur scop în minte: să creăm ceva cu adevărat special în mijlocul naturii. Ne-am dorit să oferim oaspeților noștri un loc simplu și intim pentru odihnă și relaxare.

 

De-a lungul a peste 7 ani de practică a yoga, am acumulat experiență în stiluri diverse, precum Ashtanga, Vinyasa, Nidra și Yin. Astăzi, dorința mea este să împărtășesc această practică minunată cu cât mai mulți dintre voi și să vă ofer tehnici simple de mindfulness și meditație pe care să le puteți aplica oricând aveți nevoie. În cadrul celor 4 zile te voi ghida în toate sesiunile practice de yoga . Vom explora diferite stiluri de yoga, cu intenția de a-l descoperi pe cel care ți se potrivește mai mult.

 

Renata Coznici – Profesor Yoga 1.000 E-RYT & Grand Master in Meditation – în cadrul workshop-ului pregătit de către ea, va aborda blocajele care ne împiedică să dezvoltăm compasiunea de sine, cum anume alimentăm aceste blocaje, respectiv cum putem găsi ”calea de mijloc” între a înfrunta și a evita dificultățile din viața noastră.

 

Vei experimenta și vei învăța tehnici prin care îți poți dezvolta capacitatea de observare, respectiv de a rămâne în prezent, condiții fără de care meditația nu poate avea loc.

 

ACTIVITĂȚI

 

Ashtanga,Vinyasa și Yin Yoga
Yoga Nidra
Meditații ghidate pe malul râului
Mindfulness aplicat
Tehnici de respirație
Workshops
Journaling
Drumeții

 

Preț

PREȚ pat dublu* = 2099lei/persoană/3nopți
PREȚ Singur în camera* – 2599 lei/persoană/3nopți
*Dacă vii insoțit de încă o persoană și împărțiți un pat, a doua persoană achită doar 1399 de lei.

 

Ce trebuie să știi?

 

Locuri limitate
Ultima zi pentru înscrieri 30 iunie.
Toate activitățile din program și mesele sunt incluse în preț
Încurajăm un meniu vegetarian/vegan
Nu se consuma alcool pe perioada retreatului
Programul este conceput atât pentru începători cât și pentru intermediari
Beneficiezi de saltea de yoga, dar poți veni și cu propria saltea
Transportul nu este inclus până la locatie

 

*Rezervarea locului se face prin plata unui avans de 850 de lei, iar restul sumei va fi achitata la check in (11 iulie) . Plata avansului se face prin link de plată – https://cc6.plationline.ro/LinkDePlata-6683-111079-ro.htm

 

Important – Avansul este nerambursabil dar este transmisibil, în cazul în care găsești un înlocuitor.

 

Locurile sunt limitate. Rezervă-ți locul acum!

 

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la 0744760574 .

Te așteptăm cu drag!