fbpx
logo
X
Back

 

Cu ocazia celei de-a 5-a aniversare al studioului Omni Yoga doresc să vă invit la „Retreat to Inner Journey”, tabără organizată de către Omni Yoga School în colaborare cu Gabriella Vardai, Consilier al Sufletului & Creator SoulVibes.

 

Tema retreatului din acest an este: Percepția. Percepție care se rezumă atât la percepția asupra propriei noastre persoane, asupra oamenilor din jurul nostru cât și asupra lumii care ne înconjoară.

Prin prisma activităților taberei ne vom putea identifica și extinde precepțiile despre noi înșine și despre lumea care ne înconjoară.

 

Yoga și meditația sunt tehnici excepționale de transformare. Efectele unei meditații se pot simți cu adevărat dacă persoana care meditează înțelege în profunzime procesul meditației. Majoritatea oamenilor renunță după un anumit timp de practică tocmai din cauza faptului că nu înțeleg acest proces, în consecință rezultatele nu pot fi măsurabile.

 

Astfel, voi oferi participanților o inițiere în meditație, în cadrul căreia voi prezenta tehnici de relaxare și de respirație și voi explica ce este meditația folosind o abordare accesibilă pentru toată lumea, chiar și pentru persoanele care vor medita pentru prima dată. Meditația dezvoltă cea mai importantă caracteristică pentru extinderea percepției, și anume: capacitatea de observare. Observarea nu presupune judecăți, așadar nu contează dacă ceea ce trăim este pozitiv sau negativ, doar conștiința că acele stări se găsesc în noi și acceptarea lor ca ceea ce suntem.

 

Călătoria lăuntrică începe din exterior spre interior, adică de la corpul fizic dur spre corpul fizic subtil. Astfel, deschiderea corpului fizic dur va fi asigurată de diferitele asane (posturi yoghine) prezentate și explicate în cadrul sesiunilor de yoga.

 

Vardai Gabriella, consilier al Sufletului & creator SoulVibes –https://gabriellavardai.com/, vă va arăta cum să vă deschideți poarta creativității prin tehnica DeZen

 

DeZen este o modalitate de relaxare, este tehnica de desen prin care se ajunge la starea de Zen. Adică se atinge liniștea și pacea interioară. Am putea spune că este o meditație prin mișcare a cărei scop este creșterea creativității, creativitate ce se transpune neobservată în toate domeniile vieții.

 

Cu ce se aseamănă? Țineți minte ce ”fircăliți” în tipul convorbirilor telefonice sau în cadrul nesfârşitelor ședințe? V-a uimit ce lucruri frumoase au ieșit cât timp nici nu ați fost atenți?

 

Exact aici este secretul – să trecem de barierele minții, adică de tiparele preconcepute, de ideea că ”nu știu să desenez” și să eliberăm partea creativă a creierului. Aceste bariere nu sunt altceva decât niște idei (percepții) preconcepute: cum ar trebui desenată o floare, cum arată o mandala sau că persoana consideră că nu are talent.

 

Veți avea oportunitatea să încercați Metoda SoulVibes, concepută și elaborată de către Vardai Gabriella.

 

În zilele noastre, putem auzi multe despre modul în care gândurile noastre ne creează realitatea, iar realitatea în care trăim ne influențează gândurile. Iar acest proces circular este permanent menținută de emoțiile noastre. Se poate spune că nu ceea ce ni se întâmplă contează, ci modul în care ne simțim și reacțiile pe care le trăim în acele momente, care în majoritatea cazurilor, desigur, sunt inconștiente.

 

Această metodă inedită ne poate ajuta în a recunoaște emoțiile, gândurile și realitatea în care ne aflăm, respectiv în transformarea energiilor cu scopul de a introduce noi oportunități în conștiința noastră.

 

Szabó Andrea, instructor Nia dance și cu peste 10 ani experiență în terapia cu bolurile tibetane, ne va încânta cu „băi de sunete” folosind minunatele instrumente tibetane, sprijinindu-ne astfel în călătoria spre Sinele nostru.

 

Bolurile tibetane au fost folosite de secole pentru a favoriza vindecarea și meditația. Ele creează o gamă de sunete care restabilesc frecvențele vibraționale ale corpului. Aceste sunete sunt adevărate medicamente energetice, care induc o stare profundă de relaxare eliminând stresul, depresia și diferitele dureri ale corpului. Are efecte pozitive inclusiv asupra tulburărilor emoționale și spirituale.

 

De asemenea, Andrea va putea introduce doritorii în tainele dansului „Nia”. Nia este arta mișcării în ritmul propriu al corpului, unde se combină dansul artisitic, artele marțiale și alte mișcări simple care pun în mișcare corpul, mintea și spiritul.

 

Drumeții și activități în aer liber

 

Vom putea explora Lacul Drăgan-Floroiu cu barca, fiind însoțiți de dl. profesor Sanislav, în calitate de ghid.

 

De asemenea, veți avea ocazia să vă plimbați prin natură, pe jos sau cu bicicletele pe care vi le punem la dispoziție (sau cu bicicletele proprii, dacă doriți să vi le aduceți), dar dacă unii doresc doar să stea la umbra unui copac în compania unei cărți este absolut în regulă. Noi ne dorim ca toată lumea să se poată odihni și reîncărca în stilul său.

 

Locul ales pentru desfășurarea  acestui retreat ne oferă liniștea și armonia de care avem nevoie pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Veți simți puterea vindecătoare a naturii instantaneu!

 

Pensiunea Casa Maria este pitită printre colinele munților Vlădeasa, la peste 1100 m înălțime. Numită și „casa dintre nori”, locul ne oferă priveliști demne de imortalizat în toate anotimpurile.

 

Locul desfășurării retreat-ului este Pensiunea Casa Maria, Lunca Vișagului 123A, 407474, Județul Cluj, România.

 

Perioada: 21 – 24 Iulie 2022. Sosirea la pensiune va avea loc Joi, 21.07, între orele 12:00 – 14:00.

 

Investiția dvs. pentru retreat este 1746 RON/PERS.

 

Această investiție acoperă cazarea cu acces la toate facilitățile pensiunii, programul și excursiile zilnice cu ghid, respectiv meniul vegetarian, care va fi hrănitor, echilibrat și revitalizant.

 

OFERTĂ SPECIALĂ

 

EARLY BIRD 1575 RON/PERS dacă te înscrii în perioada 28.03 – 17.04.2022.

 

1611 RON/pers dacă te înscrii împreună cu colega/ul de cameră în perioada 28.03 – 09.05.2022

 

Ultima zi de înscriere este 30.06.2022.

 

Cabana oferă pentru oaspeți 9 camere cu paturi matrimoniale și băi proprii, așadar locurile sunt limitate.

 

Rezervarea locului se va face doar în momentul efectuării plății integrale sau prin achitarea primei rate (minim 50% din valoarea totală). Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor (rezervărilor). În cazul plății în rate, a doua rată se va achita nu mai târziu de 30.06.2022.

 

Valoarea retreatului este rambursabilă doar în cazul în care evenimentul va fi anulat sau data retreatului se va modifica, întrucât organizatorul își rezervă dreptul de a anula sau modifica data evenimentului.

 

*În funcție de timpul disponibil puteți încerca chiar și o ședință privată terapeutică cu bolurile tibetane (costul unei ședințe private este de 50 RON/pers și nu intră în prețul taberei).

 

Înscrieri și informații suplimentare: Renata Coznici (004) 0757-897-720.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare și vă așteptăm cu drag,

 

Namaste